Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Кролева ночі, активно веде свій профіль Instagram.

Знаменитість потрапила в гучний скандал, підтримавши Ані Лорак, яка заявила на шоу "Судьба человека" про домагання продюсера Костянтина Меладзе на початку кар'єри виконавиці.

Тоді Ольга зазначила, що і сама отримувала подібні натяки від Костянтина, проте нещодавно за композитора спутився його брат, співак Валерій, обізвавши Полякову "фріком".

"По-перше, це фрік, а не виконавець, мені здається.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Я пам'ятаю, що Ольга Полякова запам'яталася мені тим, що вона ходила в купальнику в громадських місцях і з короною на голові, як Сергій Звєрєв"

Тепер же Валерій Меладзе повернувся в Україну з Росії, щоб не тільки виступити на музичному фестивалі Atlas Weekend 2021", а й взяти участь у шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна".

Український ведучий "Lux FM" Слава Дьомін вирішив пожартувати над ситуацією, що склалася. Шоумен виставив спільне селфі з Олею Поляковою, а також ще одне з Валерієм Меладзе, зазначивши, що разом тепер ці артисти можуть бути тільки у нього в каруселі.

"Ці артисти разом зараз можуть зустрітися тільки у мене в пості😉 Гортай👉

Ви за кого?"

instagram.com/slavademin_official/

instagram.com/slavademin_official/