Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з шанувальниками несподіваними новинами - виявляється, Джамала стала першою учасницею нового сезону шоу "Танці з зірками", заявивши про це креативним способом.

Так, артистка приміряла яскраве концертне вбрання фіолетового кольору з міні-топом і бахромою, танцюючи в затишній домашній обстановці і перед концертами. Зірка зазначила, що ніколи не займалася хореографією професійно, але тепер починає новий життєвий етап.

Також виконавиця передала естафету #танціззіркаміchallenge вокалісту групи "ТНМК" Олегу Михайлюті, також відомому, як Фагот.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ґайз, у мене для вас неймовірна новина 💃🏽

Цей рік для мене — новий етап, повний експериментів та випробовувань. В ньому стільки всього, що я ніколи не робила раніше!

Я ніколи не танцювала професійно, не займалася з тренером. Хоча ті, хто був на моїх концертах, підтвердять — я обожнюю виражати свої слова, музику рухами. Я танцюю кожну свою емоцію руками, ногами, як вмію, як мені підказує тіло.

Але у мене буде шанс навчитись, вивести танцювальні скіли на новий рівень, адже я — учасниця нового сезону шоу @tanci1plus1 на @1plus1_ua

Звісно, будуть злети і падіння. Але я буду дуже чекати, що ви мене підтримайте у всіх моїх проявах ❤️

Я розпочинаю #танціззіркамиchallenge та кидаю виклик @fahot.

Зустрінемось на паркеті "Танців з зірками»!"