Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, досить активно веде свої соціальні мережі. Тут вона публікує різноманітні фото чи відео, а також ділиться подробицями з життя.
Маша Полякова стрімко підкорює популярну мережу ТікТок та часто тішить тут новими відео. Цього разу вона записала відео, їдучи в автівці на задньому сидінні. Юна блогерка повторювала слова пісні позуючи на камеру, та виглядала дуже стомленою через алергію.

Маша Полякова, скріншот із відео
Маша Полякова, скріншот із відео

"Можливо я виглядаю, як накурена. Але це просто алергія", - сказано у підписах на відео.

Маша Полякова, скріншот із відео
Маша Полякова, скріншот із відео

Вже чимало користувачів мережі залишили під новим відео доньки Олі Полякової свої коментарі.

"Така як і твоя матуся", "Я алергетик, який майже через кожну квіточку, кожну пилинку запухаю до смерті", "Красуня", "Найкраща", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто зазначити, що це відео Маші Полякової на даний час набрало понад 32 тисячі переглядів та понад дві тисячі вподобань.