Відома українська співачка Аліна Гросу, яка до недавнього часу працювала і жила в Росії, попросила своїх фанатів відповісти, що б вони вибрали, якби мали кілька вільних хвилин. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

"Ну що, хлопці, у нас була перерва, і вгадайте, що я вибрала – поїсти або поправити мейк-ап. Ось вгадайте, що могла вибрати я?", - запропонувала вона передплатникам, публікуючи відео з концерту і фотосесії.

"І ділюся з вами правильною відповіддю - звичайно ж, я вибрала поїсти. Макіяж я не поправляла, вирішила бути такою, яка я є. Але якщо я буду ще пару годин сидіти голодною, мій шлунок зійде з розуму, і я буду ковтати цю штуку...», - додає Гросу.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Боже, яка ти нудна! Який у тебе нудний контент", - обурюється жартома шоу-діва Монро.

"Мене тут дражнять, заважають, я тут хлопчик для биття", - скаржиться Гросу.

"Ти маленька погань, ми тобі мікрофон всім колективом передавали!", - не вгамовується Монро, продовжуючи перебивати співачку.

Раніше ми писали про те, що АЛіна Гросу відповіла на чутки про розставання з Романом Полянським: "Володимирович засмутився". Аліна Гросу зізналася, як засмутився Полянський, коли його ім'я написали з маленькою

Нагадаємо, що Аліна Гросу виставила напоказ своє тіло, оцінка не забарилася: "треба працювати". Співачка зізналася, що сумує за пляжем і відпочинком, адже зараз у неї багато роботи.

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу зізналася, чи можливо " домовитися "з членами журі" Співають всі": "по правді...". За словами співачки шоу" Співають всі " стане найчеснішим проектом в історії через велику кількість членів журі.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу показала всі свої пікантні образи в одному відео: від черниці до Круелли. Аліна Гросу запросила шанувальників на її концерт в Одесі