Alyosha нещодавно відсвяткувала 35-річчя. Багатодітна мама зізналася, що на день народження її чоловік лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя подарував білизну, саме так, як вона просила.
Тарас Тополя та Alyosha вже рік, як багатодітна родина. Та попри це зірці вдасться гармонійно поєднувати кар'єру та родину. Навіть на фестивалі Atlas Weekend співоче подружжя виступало у різні дні, аби хтось з них залишився з дітьми. Про це Alyosha розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Публікація Alyosha: Instagram
Публікація Alyosha: Instagram

сьогодні тут виступаю, поки він там з дітьми, а потім він приїде", - розповіла співачка.

Alyosha зізналася, що виховання хлопців та дівчат разюче відрізняється. За словами багатодітної матусі дівчинка навіть плаче не так, як хлопці.

"Це настільки різні світи, коли я почула, як кричить маленька дівчинка. Це був просто писк, це були такі ультразвуки якими хлопці не володіють. Потім рухи руками, все настільки ніжно. Ніжка отак натягується носочок, це все так мило. Це все по-жіночому", - розповіла вона.

Alyosha, фото з Instagram
Alyosha, фото з Instagram

При цьому зірка зазначила, що конкуренції у наймолодшої донечки зі старшими синами немає. До того ж вони часто можуть допомогти придивитися за нею.

"Наприклад, потрібно просто посуд помити. Я просто не можу дібратись до посуду, то прошу Романа або Марка допомогти побути з Марією, то вони слідкують за нею. Якщо треба там подушечки підкладають, вона сидить там з Лего грається. Тому в нас два няня маленьких", - зізналася зірка.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання.

Раніше Знай писав, що багатодітна Аlyosha зробила гучне зізнання після карантину: "з'явилися нові…"