У середині липня очікуються сильні магнітні бурі, саме тому метеозалежним варто поберегтися.
Про це повідомив завідувач відділу астрономічної обсерваторії КНУ їм.Шевченка Всеволод Лозицький, передає портал "Новини.LIVE".
Так, стало відомо, що 12-13 липня метеозалежним людям слід поберегти себе, адже в ці дні світ накриє чергова магнітна буря. При цьому Всеволод Лозицький зазначив, що буря, яка пройде 12-13 липня, буде помірною та пов’язаною з корональною дірою у південній півкулі Сонця.

Магнітні бурі, фото: pixabay
Магнітні бурі, фото: pixabay


Магнітні бурі можуть відчувати метеозалежні люди, люди похилого віку та вагітні. Однак, від негативного впливу не захищена й здорова людина.

Як вберегтися від впливу магнітної бурі?

У цей період фахівці радять відмовитися від алкоголю, жирної та гострої їжі. Краще надавати перевагу легким стравам. Серед продуктів краще обирати такі, які містять кальцій, калій і магній

магнітні бурі, ілюстративне фото з вільних джерел
магнітні бурі, ілюстративне фото з вільних джерел


Допоможуть уникнути шкідливого впливу на здоров’я прогулянки на свіжому повітрі. Також не варто забувати про сон, й те що його тривалість для здорової людини становить вісім годин. У період магнітних бур можна дозволити собі ще й сон вдень.

Стресів у цей період також варто остерігатися. Краще зосередитися на приємних речах і намагатися не зациклюватися на негативних емоціях.

Раніше повідомляли, закарпатцям страждаючим від спеки влаштували "душ" посеред міста: допомагає освіжитися.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, біль, температура і слабкість: доктор Комаровський розповів, як уберегти дітей від теплового удару.

Знай.uа писав, ледь не повторив долю Еріксена: капітан збірної не витримав спеки під час матчу Євро-2020".