Білоруський і український хіп-хоп виконавець Серьога (Сергій Пархоменко) виступив на концерті під час свята Купали в Білорусі і потиснув руку Олександру Лукашенку.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, стало відомо, що виконавець виступив на концерті під час свята Купали в Білорусі. При цьому артист висловив підтримку самопроголошеному президенту Білорусі Олександру Лукашенку, публічно обійнявши його і потиснувши руку.

Олександр Лукашенко і Серьога, скріншот з відео
Олександр Лукашенко і Серьога, скріншот з відео

Репер зі сцени заявив, що хоче перевірити на міцність рукостискання Лукашенка, і зробив висновок, що у невизнаного президента воно найсильніше в Європі – Східній, Центральній і Західній.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На відео видно, що Серьога і Лукашенко не просто потиснули один одному руки, але і двічі привітно обнялися і про щось говорили.

Олександр Лукашенко і Серьога, скріншот з відео
Олександр Лукашенко і Серьога, скріншот з відео

" Йду до вас без краватки, розумію, що це не етично, але Гордону ж можна було. А мені простому білоруському хлопцеві не слабо", - сказав репер.

Нагадаємо, що з 2004 року Серьога живе в Україні, так як у нього є дозвіл на постійне проживання, але він зберігає білоруське громадянство.

Раніше повідомляли, репер Серьога через суд забрав синів у матері Поліни Ололо: "знущається і залякує".

Як повідомляв Знай.ua , колишня дружина репера Серьоги програла суд: діти не побачать маму.

Знай.ua писав, Серьогу "Чорний Бумер" звинуватили в домашньому насильстві: "він душив мене, коли я просила купити їжі".