Відома українська телеведуча Марі Єфросиніна показала, як вона вміє розважатися, поки перебуває разом зі своєю сім'єю на відпочинку. Вони полетіли у відпустку до Туреччини.

Про це стало відомо завдяки крайніх публікацій жінка в соціальній мережі Instagram, і одна з них розвеселила шанувальників, адже, там телеведуча вирішила показати, яка вона насправді на відпочинку.

Справа в тому, що вона грала в аерохокей в готелі, і, по всій видимості, обіграла свого суперника, що її вкрай порадувало, і вона почала кричати і стрибати від радості.

При цьому, як виявилося, це не єдиний привід для радості, і Марія Єфросиніна перерахувала, що ще дарує їй емоції, як на поточному ролику.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

По-перше, безумовно, це перемога збірної Італії на Чемпіонаті Європи, і ніби як, саме за них вболівала Марія до останнього.

Також, новий випуск її шоу, де вона бере інтерв'ю у різних знаменитостей, розкриваючи їх з нового боку, набрав вже більше півмільйона переглядів, і це результат за шість днів, що не може не радувати.

Маша Єфросиніна, instagram.com/mashaefrosinina
Маша Єфросиніна, instagram.com/mashaefrosinina

"️️Коли втратила 1,5 кг. на "all inclusive". ️ ️ Коли знайшла в старих шортах двадцятку.. ☄️Коли #понеДрельник , а тобі по фігу.. Пишите️ коли скоро додому ...пишіть, що у вас викликає подібні емоції ✌ 🏻 " - продовжила описувати свої емоції дівчина.

Нагадаємо, що дівчина перебуває у відпустці вже практично два тижні, і за цей час вона встигла поділитися низкою літніх фотографій, які шанувальники оцінили по достоїнству.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна заговорила про насильство в сім'ї.

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна в чорному обійняла 40-річного Притулу

Знай.ua писав, Полякова, Єфросиніна, Каменських і Сумська: як виглядають улюблениці українців без макіяжу