Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила романтичний кадр з чоловіком, репером і продюсером Потапом, відправившись в довгоочікувану спільну подорож до спекотного сонечка і блакитної води.

Так, артистка приміряла міні-бікіні з "хижим" леопардовим принтом, а також широкі сонцезахисні окуляри-авіатори, засмагаючи на пляжі і грайливо висунувши язик. Олексій же їв апетитний шматочок кавуна і загадково дивився вдалину, лежачи на шезлонгу.

При цьому виконавиця жартівливо зазначила, що для неї не може бути нічого кращого за коханого з кавуном. До слова, раніше Настя зізнавалася, що через літні концерти вони з чоловіком бачилися незвично мало.

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

"Ну що може бути краще, ніж коханий з кавуном 😂 @realpotap"

Фолловери не пройшли повз: "класна пара❤️", " Настенька, красуня😍❤️", " коханий з двома кавунами.)))) ", "Про що цікаво Олексій задумався, смакуючи🍉 🍉 🍉 😁 😁 👍???", "Це Він Дизель?)) ", "Круто😁 😁 😁❤️🔥", "Настена тільки краще стає, а Потап старіє все😜 😄".