У Хмельницькому зафіксували на відео танці молоденької українці на пам'ятнику Героям Небесної Сотні.

На опублікованому матеріалі видно, як вона рухається, стрибає і сидить на Меморіалі, і навіть не реагує на зауваження. Автор відео заявляє, що попросив її перестати танцювати, але вона попросила не чіпати її і відійти, так як вона таким чином "висловлює повагу загиблим героям". Її помітили на п'ятнику в неділю, 11 липня 2021 року. Про це йдеться в Telegram-каналі "Хмельницький LIVE".

Танці на пам'ятнику, скріншот: Telegram
Танці на пам'ятнику, скріншот: Telegram

"І що? мені б її сміливість забивати х*й на суспільство і робити що хочеш)))", "Люди померли за свободу, а танець це свобода", "Був би хтось з її родичів одним із загиблих - навряд чи вела б себе так", "Я думаю, що тут і так все зрозуміло, мабуть вона на могилі своїх батьків - дідів - бабусь не так висловлювала свою повагу. А так та безглузда голова не знає що робить, або не знає як привернути до себе увагу. Брак виховання", "Я згоден з тим, що це брак виховання. Сьогодні вона танцює на постаменті, а завтра на кладовищі в чужій могилі. Хотіла б висловити повагу, то станцювала б поруч. А це для залучення уваги", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Telegram (Танці на пам'ятнику)
Коментарі, скріншот: Telegram (Танці на пам'ятнику)

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Подібне відбувалося і у Львові на Меморіалі Героїв Небесної Сотні, тиждень тому, 4 липня 2021 року. Там молодь гуляла на пам'ятнику, українці танцювали під російську музику і палили феєрверки.

Нагадаємо, побили і забрали машину: під Києвом чоловік невдало поговорив з "друзями", копи влаштували погоню

Як повідомляв "Знай.ua", невідомі напали на таксиста з молотком за те, що він знімав бійку на відео

Знай.ua писав, запросив в будинок і згвалтував: під Києвом чоловік зв'язав, а після поглумився над знайомою