Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Дівчина вирішила показати, як весело провела вихідні, розслабляючись після утомливих тренувань під спекотним сонечком біля басейну власних світлих апартаментів.

Так, красуня примрила еротичну спідню білизну неоново-рожевого кольору з прозорими вставками, а незвичайний "пляжний" образ доповнила аксесуаром у вигляді тонкого ланцюжка на шиї, а також браслетом на лівій руці.

Зірка приймала різні пікантні пози, завдяки яким у шанувальників була можливість розглядати і пишні груди, і тонку талію Ани. Сама ж знаменитість грайливо пожартувала, що вона спекотніша за пустелю.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.