Ростислав Валіхновський є хірургом за освітою і церковним служителем за покликанням.

Ростислав Валіхновський нагадав, що все треба робити вчасно, а кожну мить - берегти і радіти їй. Адже тільки тоді Господь буде посилати все більше цих миттєвостей, які складають наше життя.

Про це Ростислав Валіхновський розповів на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

"Дорогі друзі, чуєте дзвін? Завжди дзвонить він і кожному з нас нагадує про час. Про час, коли треба все робити вчасно. Коли кожну мить треба берегти. І ставитися до кожного дня як до дару Божого", - сказав лікар-священик.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Нам потрібно кожну мить, кожну секундочку берегти і радіти. Тоді Господь буде посилати все більше і більше цих миттєвостей і секунд радості, які в прекрасному намисті є і будуть нашим життям, християнським життям", - каже Валіхновський.

Нагадаємо, раніше Лікар-священик УПЦ розповів, як осуд впливає на душу людини. Людина, яка засуджує гріхи іншого, має ту ж проблему в собі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Відомий лікар-священик УПЦ розповів, чого не можна просити у Бога. Не потрібно просити у Бога особливих духовних станів і надприродних дарів-це може обернутися зустріччю з диявольськими силами

Також «Знай.иа " писав, що Відомий лікар-священик УПЦ розповів про те, як покаяння впливає на життя. У християнстві не працює причинно-наслідковий закон карми, тобто невідворотне покарання-християнам даровано покаяння, яке рятує.