Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно дружина знаменитості, Сніжана, виставила романтичним кадр з коханим, який вдасться повторити далеко не кожній парі.

Так, артисти ніжно цілували один одного під час заняття йогою, яку практикують довгі роки, як і медіацію. Зіркова сім'я демонструвала розтяжку серед зелених дерев, а сама Сніжана вирішила поміркувати про те, чому спочатку варто змінити себе зсередини, а лише потім - зовні.

Дружина Бабкіна зазначила, що для початку варто ставиться до поганих людей і ситуацій інакше - не горювати, а дякувати життю за можливість стати краще.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

"Все, що знаходиться в твоїй реальності - говорить про тебе!
Ти це запрошуєш у своє життя. Добровільно.

Якщо тобі щось не подобається, це не привід звинувачувати «зовнішнє».

Це привід задуматися про внутрішнє! Заглянути в потаємні куточки своєї душі.
Все "зовнішнє" - це знак, який вказує на те, що закрито глибоко всередині тебе.

Якщо це "зовнішнє" привносить в твоє життя страждання і біль ( люди, ситуації), необхідно дякувати за можливість стати краще!"