Тоня Матвієнко, Сніжана Бабкіна та Ольга Сумська здивували Ектора Хіменеса-Браво своєю оригінальною стравою. Відео цього з'явилося на Instagram-каналі СТБ.

В Україні триває кулінарне шоу " МастерШеф. Celebrity", в якому команди зірок змагаються один з одним в майстерності готування.

Героями випуску, який показали 10 липня, стали три зіркові пари: Сергій і Сніжана Бабкіни, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, А також Віталій Борисюк і Ольга Сумська. Чоловіки постали в синій команді, а дружини - в червоній.

На Instagram-порталі СТБ з'явилося відео, в якому червона команда жінок продемонструвала приготовану страву з риби Ектору Хіменесу-Браво.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"У страви є назва: рибний світлофор", - повідомила Сніжана Бабкіна.

На відео перед провідним кухарем продемонстровані апетитні рибні шматочки з трьома приправами: жовтого і зеленого кольору.

Ектор Хіменес-Браво запитав жінок чому тут немає червоного, якщо це світлофор. З'ясувалося, що Тоня Матвієнко, Сніжана Бабкіна і Ольга Сумська робили приправу з моркви, але так як цей овоч виявився занадто світлим, зробивши приправу жовтою.