Відома українська співачка, яка не так давно стала мамою втретє, Анастасія Приходько приміряла на себе образ Анджеліни Джолі. При цьому, з ролі матері вона також не виходила.

Новий знімок був опублікований на сторінці Анастасії в соціальній мережі Instagram, і він швидко розлетівся по різних пабліках.

Справа в тому, що зараз дівчина бере участь в зйомках нового вокального шоу "Співають всі", і так як у неї зовсім маленька дитина, доводиться брати його скрізь з собою.

Під час одного з епізодів співачка приміряла образ персонажа Малефісенти, яку зіграла Анджеліна Джолі кілька років тому. Анастасія Приходько була помічена в латексному костюмі і з рогами.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У перерві вона вирушила в гримерку, щоб погодувати сина грудьми, і все це зняла на камеру, опублікувавши пізніше фото в соціальні мережі.

"Хотіла по-особливому зробити підпис до фото, а потім мені здалося, що і так все зрозуміло...❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ або у вас є варіанти, як можна описати фотографію? P. S. Хто не зрозумів, це я на @spivayut_vsi в образі Маліфісенти в перервах між зйомками годую Луку🙌 😍 чоловік підловив 😉 " - сказано в повідомленні під постом.

У коментарях користувачі вирішили висловитися з цього приводу. Одні вважають, що фото неймовірно красиве, а інші почали писати, що це неприйнятно.

"Жерсть...можна і прикритися";

"Взагалі всі мами-героїні! Це важка праця, яка сильно знецінена. Але сама Настя мені перестала подобатися, після того як влізла в політику";

"Злякатися дитині можна, від розпису тіла....";

"А що, обов'язково всьому світу показувати, як дитину годувати? Повинні ж бути хоч якісь грані особистого. Продемонструйте тоді і як робили дитину";

"Ані Лорак не знає як хайпитися зі слів Насті?😂 саме Настя сама хайпится через чур";

"Фото унікальне";

"Чому жінки вважають що якщо годують грудьми, то можна не прикриватися? Навіщо виставляти свої груди на загальний огляд !? Де сором? Культура? Совість?";

"Навіщо на загальний огляд виставляти свої груди, що за маячня".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею продюсера Йосипа Пригожина

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні