Пройшла половина літа 2021 - найпопулярніший в Україні сезон відпусток. Зірки шоу-бізнесу не втрачали часу даремно - багато із знаменитих українських красунь встигли поніжитися біля блакитної води і позасмагати на пляжах, демонструючи стрункі фігури в купальниках.

На офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в соціальній мережі Instagram з'явився яскравий колаж з відомими українськими співачками, ведучими і акторками, влаштувавши зіркам "битву купальників".

Аудиторії запропонували оцінити форми Лесі Нікітюк в міні-бікіні з "хижим" зміїним принтом, Ксенії Мішиної в чорно-білому купальнику із завищеною талією, Мішель Андраде в білосніжному бікіні, Анни Різатдінової в пісочному купальнику, Лілії Ребрик в чорному монокіні з прозорими вставками, Sonya Kay і Насті Каменських в рожевому і блакитному бікіні відповідно.

"Спекотна битва купальників 🔥

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Пишіть в коментарях, чий вам сподобався найбільше 👇"

Фолловери почали коментувати: "Може це такий дизайн, але схоже, що верх Мішель Андраде одягла неправильно😂", " Лілія - сама жіночна і тому купальник найкращий😍🌊⛱️🌻🎆🎀🎊🎉", "Леся Іванівна 🔥 🔥 🔥купальник дуже класний😍 😍 😍","😮 всі прекрасні❤️😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана