Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставив яскравий уривок з виступу з групою "Mozgi" на щорічному музичному фестивалі Atlas Weekend, в Києві де артисти давали відразу два концерти 5 і 6 липня.

Так, Олексій зізнався, що відповідально готувався до яскравого шоу з 130-тисячною аудиторією, адже вкрай важко встояти перед шанувальниками з такою хорошою віддачею - відразу хочеться піти у відрив з публікою.

Шоумен видав, що "Mozgi" вміють поєднувати залізну дисципліну і зухвалі веселощі на одній сцені.

"Ці моменти для Нас неповторні і незабутні, какждий раз, виступаючи перед 130 тисячною аудиторією, ми готуємося, як до найважливішого виходу на сцену!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Цього року таких днів було на @atlasweekend цілих 2!

У моменти, коли тебе захльостує нестримна віддача від людей, дуже складно залишатися у фокусі і не піти в повний відрив разом з публікою !

Але ми @ mozgiband вміємо поєднувати на сцені залізну дисципліну суперкача з повним роздовбайським Вривом!

Хто був - той знає!

Є тільки одна така група: "Mozgi! Mozgi!Mozgi” thank you Kyiv!!!"