Економіст Юрій Атаманюк продовжує свій блог в Telegram, в ході якого розповідає про важливість і впевненість у завтрашньому дні, а також про олігархів в Україні і Сполучених Штатах Америки, і інших політичних речах нашої країни.

Зараз він поділився свіжою інформацією, що стосується нового опалювального сезону і тарифів на тепло. За його словами, їх планують підвищити аж до 30-40%, що добряче вдарить по сімейному бюджету всіх жителів нашої країни. Наприклад, українці, які проживають в однокімнатній квартирі, будуть змушені віддати дві тисячі гривень, а ті, хто в двокімнатній (63 квадратних метри), вже 3150 грн.

тарифи на тепло
тарифи на тепло

Не пощастило власникам трикімнатної квартири (80 квадратних метрів), бо їм доведеться витратити цілих чотири тисячі. Хоча не у всій Україні зафіксовані однакові ціни. Бо в Чернівцях вже заявили про те, що зростання тарифу становить величезні 70%.

"Ситуація ускладнюється ще й тим, що скоро ціна на Квт/год зросте до 2,5 грн. Це додатково вдарить по сімейних бюджетах українців, на 1000 грн. Шмигономика!", - пише в публікації Юрій Атаманюк.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

До цього економіст різко висловився про якусь компенсацію за рахунок "Північного потоку-2".

Нагадаємо, Атаманюк заявив, що українці не впевнені в завтрашньому дні в Україні

Як повідомляв "Знай.ua", Атаманюк пояснив, у чому різниця між олігархами в Україні та США

Знай.ua писав, Атаманюк заявив, що сила олігархів в руках їхніх людей при владі