Відома 29-річна секс-символка, модель Playboy і фітнес-тренерка з Сан-Франциско, США, Лейсі Кей Сомерс активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних Сторіс, засвітивши кілька кадрів зі свіжої фотосесії. Так, дівчина позувала на вулиці в нічний час, хвалячись новеньким автомобілем марки Lexus.

Красуня приміряла лише комплект спідньої білизни чорного кольору, червону картату футболку і чобітки на підборах, вибираючи різні спокусливі пози.

Зірка блиснула не тільки бронзовою засмагою, але і продемонструвала пишні сідниці, а також груди.

instagram.com/lacikaysomers

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

.instagram.com/lacikaysomers

Варто відзначити, що Лейсі Кей Сомерс дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 10,9 млн. фоловерів. До того, як стати моделлю красуня вивчилася на медсестру, однак робота здавалася їй занадто нудною. тому тепер дівчина заробляє на життя зовнішніми даними.

Зірка співпрацює з культовим чоловічим глянцем Playboy, нерідко знаменитість можна помітити і на рингу MMA, адже Лейсі - затребувана ринг-гьорл.