Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Зірка виставила пікантне відео зі світлої спальні власних апартаментів, примірявши білосніжне вбрання, що складається зі спідниці і міні-топа з глибоким декольте.

Красуня вирішила показати, як збирає волосся назад в акуратний пучок всього за кілька секунд - виявилося, що секрет Ани криється в спеціальній паличці для волосся.

При цьому дівчина доповнила образ нюдовим макіяжем і не упустила можливості продемонструвати пишні груди, які ледь прикривав прозорий бюстгальтер.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.