Експерти-сексопатологи вирішили розібрати сексуальні стосунки під час аномальної спеки.

Відомо, що лікарі радять займатися любов'ю під час літнього сонцепека або під прохолодним душем, або вночі. Чоловікам не рекомендують вживати алкоголь і приймати "Віагру", а жінкам проявляти активність.

"Джентльменський набір - міцний алкоголь, тютюн, кава, сигарети або чарівні таблетки типу Віагри - пряма дорога до "колапсу" в ліжку", - заявляють медики.

Пара зайнялася коханням на ратуші Франківська, кадр з відео f.r.a.n.k.i.v.s.k.y. y: YouTube
Пара зайнялася коханням на ратуші Франківська, кадр з відео f.r.a.n.k.i.v.s.k.y. y: YouTube

Наприклад, при комфортній кімнатній температурі частота серцевих скорочень може дійти до 200 ударів в хвилину під час оргазму, а артеріальний тиск в цей момент до 230/130 мм ртутного стовпа. І це при нормі в 120 на 80 одиниць. І найголовніше, це не приймати препарати, які підвищують чоловічу потенцію через прискорення циркуляції крові, негативно впливаючи на серце.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рятувальник з коханою / фото: ДСНС
Рятувальник з коханою / фото: ДСНС

Але відмовлятися від сексу не варто через те, що для жінок це гостра фізіологічна потреба, кардинально впливає на нервову, ендокринну та інші системи організму. Чоловікам у віці більше 40 років рекомендують займатися любов'ю тільки вночі або під прохолодним душем.

Секс на дамбі, фото: youtube
Секс на дамбі, фото: youtube

Нагадаємо, чоловік у сучасному світі перестав бути мисливцем: думка експерта

Як повідомляв "Знай.ua", переможець Євробачення Maneskin Даміано Давид показав "рольові ігри" з напарницею: копія Melovin на Atlas Weekend

Знай.ua писав, пишногруда Даніель Айяла у відвертому монокіні розважалася в басейні відразу з двома