Під Одесою жінки влаштували розбірки з бійкою через чоловіка.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Україна в шоці".
Так, стало відомо, що під Одесою в районі заправки в селі Бурлачья Балка кілька дівчат влаштували бійку. Відзначимо, що в конфлікті брало участь відразу кілька жінок і як повідомляє паблік ці жінки продають інтим за гроші.

Бійка під Одесою, скріншот з відео
Бійка під Одесою, скріншот з відео

Причиною конфлікту став клієнт, якого і не поділили між собою жінки, і тому зав'язалася бійка. На відео також видно, що одна з учасниць конфлікту розпилила на свою суперницю якусь речовину з балончика.

"Під Одесою повії влаштували бійку через клієнта-турка. Конкуренція самозайнятих підприємців за турецький ринок збуту вийшла на пікову стадію", — сказано в повідомленні Телеграм-каналу "Україна в шоці".

Бійка під Одесою, скріншот з відео
Бійка під Одесою, скріншот з відео

Варто відзначити, що чоловік через якого і почалася бійка намагався заспокоїти жінок, але безрезультатно.

Нагадаємо, раніше влада хоче змусити "жриць любові" наповнювати бюджет: що змінить Легалізація проституції

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" повія допомогла: на батьківщині Зеленського спіймали серійного маніяка на " живця"

Також "Знай.ua" писав, що українські "жриці кохання" у Німеччині: стала відома кількість працівниць у європейській країні