Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 800 тисяч підписників. Знаменитість любить радувати свою публіку подробицями зі свого професійного та особистого життя.

Цього разу на одній з фан-сторінок в соцмережі Instagram з'явився бекстейдж з відвертої зйомки знаменитості.

Так, на відео Цибульська з'явилася в сірій сукні з непристойно високими вирізами з боків, які дають розглянути, що артистка без нижньої білизни.

Ольга Цибульська, скріншот з відео
Ольга Цибульська, скріншот з відео

Ольга Цибульська, скріншот з відео
Ольга Цибульська, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сексі-образ доповнив чокер зі стразів і півчобітки на шпильці.

Ольга Цибульська, скріншот з відео
Ольга Цибульська, скріншот з відео

"Шикарна🔥🔥�", " ❤ ️ ❤ ️ ", "Привіт, ти можеш бути другом 🌹 💐 🙂 ", " 🔥 🔥 🔥 така як потрібно!",- писали в коментарях фоловери.

Коментарі, скріншот: Instagram (Цибульська)
Коментарі, скріншот: Instagram (Цибульська)

Нагадаємо, раніше Кума Дзідзьо Оля Цибульська закотила сцену через нову віллу, " нареченому "не пощастило:" дядько Кринж..." Дядя Жора і Оля Цибульська вирішили весело покривлятися під пісеньку

Як повідомляє портал «Знай.иа " Кума Дзідзьо Оля Цибульська в "жарких" сукнях приховала найцікавіше: "хто знайде?" На цей раз Оля запропонувала своїм шанувальникам вибрати з чотирьох нарядів найкрасивіший, а також пообіцяла, якщо хтось знайде на цих фото загальну деталь, отримає "поцілунок" в директ.

Також «Знай.иа " писав, що Кума Дзідзьо Оля Цибульська влаштувала битву і попросила українців обрати найкращий: від купальника до коротких шортиків. Оля Цибульська влаштувала битву образів. Шанувальники повинні були вибрати, який наряд більше підходить артистці. Знімки з образами вона почала викладати в stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.