Олександр Еллерт показав, яким чином він проводить час на чорноморському курорті. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в його соціальній мережі.

Українська актриса, зірка серіалу" кріпосна " Ксенія Мішина розійшлася зі своїм коханим - відомим автором-сценаристом студії "Квартал 95" і переможцем популярного реаліті-шоу "Холостячка" Александрром Еллертом. Про розставання Ксенія Мішина написала на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Пара в цей час відпочивала в Криму, звідки Ксенія Мішина родом. Після розставання вони продовжили перебування на даному курорті, але вже окремо.

На своїй сторінці в офіційній сторінці Instagram, на яку підписано триста шістдесят чотири тисячі чоловік, він показав, яким чином йому підкорилася гора Ай-Петрі.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Спочатку він опублікував фотографію з цієї гори, зазначивши що через кількість поворотів, йому трохи поплохіло.

"Трохи паморочиться голова... Не кисень... 264 повороту проста", - повідомив він.

Потім він опублікував відео, на якому він медитує на цій горі. Еллерт продемонстрував пейзажі гірської місцевості.

"У такому видом і не помедитувати... З таким видом. Починайте, якщо ще не пробували", - зазначив він.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг.