Під час чергування на автодорозі загинув 29-річний херсонський патрульний Дмитро Сапога. Правоохоронця збила вантажівка.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Так, стало відомо, що близько 02:00, інспектор зупинив вантажівку, коли водій іншого автомобіля DAF не врахував дорожньої обстановки, безпечної швидкості та дистанції та скоїв наїзд на службовий автомобіль поліцейських та Дмитра, який був у авто.

Дмитро Сапога, фото з фейсбук
Дмитро Сапога, фото з фейсбук

"Вночі нашу поліцейську сім'ю спіткала страшна трагедія - при виконанні службових обов'язків в ДТП загинув наш колега Дмитро Сапога", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще


Патрульний поліцейський отримав травми, несумісні з життям. Він загинув на місці події ще до приїзду швидкої допомоги. Наразі з'ясовуються всі обставини ДТП.

Відомо, що Дмитро Сапога ніс службу в лавах патрульної поліції Херсонської області з травня 2018 року. У правоохоронця залишилися батьки, сестра і брат.

Раніше повідомляли, дівчину дістали з літака зі зв'язаними руками і заклеєним ротом: вкусила стюардесу.

Як повідомляв Знай.ua, під Києвом батьки посадили сімох дітей в багажник і потрапили в смертельну ДТП: їхали з річки.

Знай.ua писав, під Києвом зійшов з рейок товарний потяг: затримують 13 пасажирських рейсів.