Олександр Еллерт показав шанувальником фотографію на тлі Кримських гір. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська актриса, зірка серіалу" кріпосна " Ксенія Мішина розійшлася зі своїм коханим - відомим автором-сценаристом студії "Квартал 95" і переможцем популярного реаліті-шоу "Холостячка" Александром Еллертом. Про розставання Ксенія Мішина написала на особистій сторінці в соцмережі Instagram. Вона зазначила, що дане рішення є остаточним.

Однак через якийсь час стало відомо, що Ксенія Мішина поїхала на батьківщину в Крим, звідки публікує різні фотографії. І, за дивним збігом, в Криму опинився Олександр Еллерт.

19 липня він опублікував дивний пост, в якому натякнув на те, що не все закінчено. "Далі буде", - повідомив він в Instagram.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це повідомлення користувачі соціальної мережі Instagram сприйняли однозначно і почали підтримувати Олександра Еллерта, і бажати щастя в особистому житті.

Ти супер, незалежно від того з тобою Ксюша чи ні"; "вона без тебе не цікава)"; "Ну як так може бути😢 я розумію, що ми всі були по той бік екрану, і багато чого не бачили, але все ж. Ви ж були такі щасливі. Завжди писали такі пости про любов один одному. Невже це все?😢 💔
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг.