Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр зі свіжої фотосесії, позуючи в незвичайному образі і рекламуючи свою колаборацію з брендом постільної білизни. Так, артистка лежала на білосніжних простирадлах, примірявши лише світле напівпрозоре вбрання і насолоджуючись сонячними променями, які буквально заливали кадр.

Зірка розпустила довге світле волосся і доповнила лук нюдовим макіяжем з акцентом на очах, злегка відкривши рот.

При цьому виконавиця засвітила струнку фігуру і процитувала рядки з власного хіта "Ніжно" 2010 року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ніжно - не ніжно, але люби..."

Фолловери не пройшли повз: "королева цього світу💔 💔"," чарівна❤️", " красиво😍❤️", " Справжню тиху ніжність не сплутаєш ні з чим...❤ ️ ", "Старі пісні - такі душевні і справжні ❤️назавжди в серці!", "Прекрасна, захоплююча серце і душу, огорнула нас собою і не відпускаєш❤️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату