Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Зірка виставила пкантне фото з архівної фотосесії, позувавши в залитих сонцем апартаментах з дерев'яними стінами.

Так, дівчина приміряла прозору еротичну білизну чорного кольору, що складається з трусів із завищеною талією і відкритою спиною. Ана розпустила довге каштанове волосся і доповнила спокусливий образ нюдовим макіяжем.

При цьому знаменитість красувалася формами на тлі дзеркала, а тому дала шанувальникам можливість розглянути її тонку талію, пишні сідниці і груди одночасно.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.