Українець Андрій Данелейко врятував дві жінки та одну дитину, які ледь не потонули.
Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.
Так, стало відомо, що українець врятував трьох людей, які ледь не потонули у річні Стрий. Ця пригода сталася у середу, 14 липня, Андрій Данелейко близько 16:00 відпочивав на березі річки, а коли вже збирався повертатись додому, почув, як люди кричать про допомогу.

Андрій Данелейко, скріншот із відео
Андрій Данелейко, скріншот із відео

"Коли я почув, що хтось тоне, якось без зайвої думки, побіг у воду. Це були троє людей, дві жінки та дівчинка десь восьми років. Я до них підплив і почав виштовхувати в сторону берега. Назустріч люди вже зайшли в воду і допомогли мені їх витягнути на берег", – розповів Андрій Данелейко, який днями врятував трьох людей, які тонули у річці Стрий.

Річка, скріншот із відео
Річка, скріншот із відео

Вже на березі жінкам та дитині, котрих врятував Андрій, надали першу домедичну допомогу. Потерпілі перебували у стані шоку, але госпіталізації не потребували. Наразі вони почуваються добре.

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставку дві дівчинки, поліція веде слідство.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники