Леся Нікітюк показала, що говорять чоловіки. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона людини.

Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Зокрема 20 липня в сторіз вона опублікувала пост, в якому розповіла, яким чином дівчатам слід розуміти слова чоловіків.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Пост був стилізований під словник чоловічих фраз, в якій реальне значення приховано стилізацією.

Зокрема, на думку Лесі Нікітюк, якщо чоловік каже, що займається бізнесом і криптовалютами, то це означає, що у нього немає грошей.

"Я зараз бізнесом займаюся, крипта там, темки всякі. Значення: грошей у мене немає", - було написано в пості з Лесі Нікітюк.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг і він вас може здивувати.