Ольга Фреймут показала, чим займається зі своїм чоловіком. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська телеведуча, головний " ревізор "країни, а також головна вихователька в проекті" Від пацанки до панянки " Ольга Фреймут часто ділиться цікавими моментами з життя. На її офіційну Instagram-сторінку підписано 670 тисяч осіб.

20 липня у своєму сторіз офіційній сторінці Ольга Фреймут показала спільне фото зі своїм чоловіком - генеральним директором "Нового каналу" Володимиром Локотко. Жінка одягнена в рятувальний жилет. Ймовірно, обидва члени сім'ї готуються до екстремального відпочинку на морі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Ольга Фреймут вже розповіла про весілля з Володимиром Локотко. Їх весілля було дуже скромним і зовсім без свят. На той момент Фреймут вже була вагітною. Тому пара розписалася о 10 ранку, після чого Локотко поїхав на роботу, а Фреймут - до дітей.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг і він вас може здивувати.