Дружина популярного українського актора, зірки серіалу "Кріпосна" Тараса Цимбалюка, який зовсім недавно змінив сімейний статус на одруженого чоловіка, показала струнке тіло в шовковій сукні.

Красуня Тіна, з якою актор узаконив стосунки після трьох років зустрічей і побачень, оприлюднила відповідне фото в Instagram.

На знімку Тіна в простому білому платті, більше схожому на нічну сорочку. Свій образ вона доповнила відкритими босоніжками на високих підборах і простий укладанням.

"Обожнюю шовк. Від одного дотику до тіла постава вирівнюється, в голові починає грати латинська музика, рухи стають плавними... світ по коліно", - поділилася вона своїми відчуттями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Моя", - прокоментував сам актор фото дружини.

"Зрозуміло, чого Тарас закохався", "Була б у мене така фігура, я б в цій сукні залишилася жити", "Тіна, розкішна! Цікаво, яка спинка в цій сукні?", "Вам так личить білий колір!", - захоплюються в коментарях фанати красуні, яка завоювала серце Цимбалюка.

Раніше повідомляли, Тарас Цимбалюк з " кріпосної "натягнув військову форму, щоб захищати" важливих "українців:" вибухи, стрілянина...".

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Цимбалюк з "кріпосної" здивував шанувальників незвичайним чином: "схожий на Хемінгуея".

Знай.uа писав, Тарас Цимбалюк з " кріпосної "занурився у спогади про найрідніших:" низький уклін!".