Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією, а також їх 5-річним сином Леоном вирушили на відпочинок в сонячну Грецію, щоб як слід насолодитися літніми канікулами.

Так, артист виставив кілька яскравих знімків, відправившись підкорювати звивисті гірські дороги на автомобілі, зізнавшись, що пригоди були досить небезпечними і обіцяючи розповісти про них пізніше.

Шоумен приміряв кросівки, шорти і майку-оверсайз, дивлячись з висоти на блакитну воду. При цьому Влад сів на ідеально рівне асфальтоване покриття, пожартувавши, що тепер на дорозі Яма.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Завтра буде страшний пост про наші гірські пригоди, а поки - просто Яма на дорозі 🤷🏼"

Фолловери не пройшли повз: "Відмінна ідея була 🤪😘👌🏻👍🔥клас", "Ну і дороги - Яма на ямі😮😮😮", "😂😂😂 Найкраща ЯМА на українських дорогах і не тільки українських❤️", "Хай на дорогах будуть тільки такі ЯМИ😍", "Трішки притомився, сів відпочити 😀".