Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість показала, як проводить спекотні літні дні, креативно рекламуючи бренд енергетичних напоїв, амбасадором якого є не перший рік.

Так, красуня вирушила на прогулянку по сонячному Майямі, США, примірявши білосніжну сукню з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте.

Жіночний образ дівчина доповнила кедами і масивними окулярами-авіаторами, розпустивши довге світле волосся. При цьому Анастасія не упустила можливості продемонструвати пишні груди і сідниці.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто відзначити, що у Квітко майже 13 мільйонів фоловерів, а в коментарях під гарячими кадрами тисячі чоловіків засипають красуню компліментами. Дівчина не раз намагалася довести, що груди, обличчя і сідниці у неї натуральні і ніяких пластичних хірургів вона не знає, однак і ці спроби не увінчалися успіхом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.