Віктор Ющенко показав фотографію своєї родини. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Віктор Ющенко є популярним державним діячем кінця двохтисячних. Крім того, що він є президентом України в період з 2005 по 2010, він також обіймав посаду прем'єр-міністра нашої країни в період з 199 по 2001, а також головою Національного банку в період з 1993 по 1999.

Віктор Ющенко, скрыншот із відео
Віктор Ющенко, скрыншот із відео

На даний момент він відійшов від справ. Має величезний заміський маєток в селищі Нові Безрадичі, що в 20 кілометрах від Києва. У цей особняк третій президент переїхав в 2014 році з державних дач в Конча-Заспі.

Іноді він публікує нові пости в соціальній мережі Фейсбук зі своєю сім'єю. У підписі до фотографії він повідомив про важливість сім'ї для України.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Сімейне вогнище - це те місце людини на землі, де вона почуває себе впевненою і захищеною.Добробут і благополуччя держави також тримаються на сім'ї, де передаються з покоління в покоління соціальний досвід, духовні цінності, національні та культурні традиції.
, - повідомив він.

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель пообіцяла скандал після випуску своєї книги: "Українці не звикли до такого"

Також ми повідомляли, що, Володимир Зеленський пообіцяв українцям реальну судову реформу: "не для галочки". Президент рішуче налаштований змінити судову систему в країні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мінекономіки підняло вартість бензину і дизельного палива по кишені буде не всім. Мінекономіки встановило нову граничну вартість бензину і дизельного палива