Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео.

Наталя поділилася кумедним роликом з наймасштабнішого зіркового шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна", прем'єра якого вийде вже 21 серпня. Так, артистка влаштувала веселі танці під ритмічну музику з відеобролегом і ведучим бекстейджу проекту, Ванею Расселом.

Зірка приміряла сукню бежевого кольору з глибоким декольте і чорний блейзер-оверсайз, всипаний блискучими стразами, доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах. Виконавиця зазначила, що саме з таким веселим настроєм "вривається" в робочий день.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Вриваємося в новий робочий день! 💥

Слідкуйте за сторі сьогодні!

Буде багато цікавого 😍"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:" Наташ, вам не потрібен цей весь хайп, ви просто шикарна без цього🔥", " можна було б хоч трохи синхронно😉", " Ручки у молодого чоловіка повністю незасмагли. Смішний такий. Розвеселили 😂", " Круто🔥".