Відома секс-символ, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Знаменитість виставила черговий спокусливий знімок в бікіні зі своєї величезної колекції, приміряючи цього разу купальник блакитного кольору з фіолетовим принтом.

Красуня відпочивала на зеленій галявині на тлі світлих апартаментів з панорамними вікнами, розпустивши довге волосся і ніжно посміхаючись на камеру.

При цьому Даніель не упустила можливості продемонструвати напівоголені груди і тонку талію, а також вибачилася за величезну кількість фото в бікіні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Про дівчину відомо не так багато, адже особисте життя красуня береже за сімома замками, радуючи шанувальників лише гарними й звабними фото. Даніель - візажистка, а також затята прихильниця собачок, вдома у неї живуть одразу два золотистих ретривера - Соник і Броуді.

Питання, яке хвилює думки більшості людей, які вперше побачили відверті кадри Даніель - чи справжні у красуні груди.

Зірка стверджує, що такими пишними формами її нагородила природа, однак знаменитості доводиться робити підтяжку грудей, адже бути володаркою масивних "кавунчиків" не так просто, як здається.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даніель Айяла "вигуляла" 10-й розмір посеред великого міста

Також знаменитість показала, що витворяє в спальні

А ще Даніель Айяла помилувалася заходом сонця в тоненькій маєчці