Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новими публікаціями в Instagram і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, позуючи зі своєю великою командою на шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" 22 липня.

Так, артистка на сцені виконала хіт "vecherinka" з першого сольного альбому, примірявши напівпрозору коротку сукню рожевого кольору з чорним корсетом, доповнивши образ високими грубими черевиками.

Танцюристи зірки з'явилися перед камерами з яскравими різнокольоровими перуками на головах, вбравшись в стилі 18 століття.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Така vecherinka була вчора на @svitsketv 💜 🤍 💖 "

Фолловери не пройшли повз, оцінюючи образи Дорофєєвої та її команди: "Аааааа чого ви всі такі красиві 😍🔥", "Костюми кайф⚡️❤️🔥", "Було дуже круто 💖", "Ці образи 🔥🔥🔥", "Такі класні виступи і такі красиві вбрання 😍🔥", "Така гарна команда😍 образи очі сліплять😍", "Вау😍", "Дуже красиво😍💔", "Це було дуже круто 👏👏🔥", "Образи дуже стильні😍 неймовірно виступили🔥".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.