Український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап), який є чоловіком співачки Насті Каменських, часто розповідає про своє життя та творчість, задовільняючи цікавість численних шанувальників.

На сторінку Потапа у соцмережі Інстаграм підписано 1,9 мільйона читачів, які хочуть дізнаватися навіть про найменші подробиці з життя знаменитості. Цього разу Олексій Потапенко виклав нову фотографію і натякнув на рибалку, однак його підписники помітили дещо інше.

"Телеканал Полювання на риболовлю!", - написав Потап. Олексій Потапенко

Потап, instagram.com/realpotap
Потап, instagram.com/realpotap

Проте, увагу численних коментаторів привернув виснажений і втомлений вигляд Потапа. Дехто зауважив, що репер помітно схуд. Інші ж навіть побачили слід від ляпаса на його щоці.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Якийсь сумний.", "Щось змарнів 😮", "Очі такі втомлені, виснажений вигляд😔", "Гайда в Білу Церкву на Рось, закинемо спінінги 🔥❤️", "Справа на щоці мабуть Настюха ляпаса вліпила з самого ранку. Мабуть їй не сподобалася ідея ні з риболовлею, ні з полюванням.😂 ", "🎣 Потрібно зловити золоту рибку!)", - пишуть у коментарях підписники артиста.

Коментарі, instagram.com/realpotap
Коментарі, instagram.com/realpotap

Коментарі, instagram.com/realpotap
Коментарі, instagram.com/realpotap

Коментарі, instagram.com/realpotap
Коментарі, instagram.com/realpotap

Нагадаємо, Потап зняв Настю Каменських, коли вона того не чекала: "Ви готові?". Потап показав Настю Каменських у цікавий момент

Як повідомляв портал "Знай.ua", гаряча Настя Каменських влаштувала "жіночий" день без Потапа: "Цей рай...". Настя Каменських показала свій відпочинок

Також "Знай.ua" писав, чоловік 72-річної Алли Пугачової показав своє "сонечко": "Молодша за Галкіна". Максим Галкін показав цікавий знімок