Народний артист України і колишній ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,8 мільйонів чоловік.

Він продовжує викладати різні відео, в яких фігурують молоді студентки, іноді навіть напівоголеними. І зовсім недавно, сидячи за столом і розмовляючи з Siri, Поплавський просить принести йому борщик, нагадуючи про хіта під назвою "Український борщ", і в підсумку до нього приходить дівчина в халатику і білизну, позуючи біля виконавця.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

І зараз Михайло знову опинився біля дівчат, але вже одягнених, розігруючи невелику сцену. Вони кладуть йому на стіл якісь папірці на підпис. Артист робить все, що потрібно. А потім береться за пульт від кондиціонера, і поступово зменшує температуру через нестерпну спеку.

Поплавський, скріншот з відео
Поплавський, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

У якийсь момент доходить до десяти градусів нижче нуля, і через це дівчата перетворюються в крижини.

"А що виберете ви? Спеку чи холод? 😅 Більше дивіться відео на моїй сторінці в TikTok: poplavskiy.m😉", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, Михайло Поплавський вперше показав онука: копія дідуся, скоро заспіває про "Сало"

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Поплавський оточив себе щасливими студентками в мантіях: "Атакувавши"

Знай.ua писав, Михайло Поплавський вивчив абетку з роздягненими "вчительками": "Як вам таке?"