Влад Топалов показав, як він проводить час разом з Регіною Тодоренко. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в його соціальній мережі.

Як відомо, російський співак Влад Топалов три роки одружений на своїй Українській телеведучій, зірці шоу "Орел і Решка" Регіні Тодоренко. Про початок їхніх стосунків стало відомо у травні 2018 року.

Пара одружилася 28 жовтня 2018 року, а вже в грудні у Регіни Тодоренко народився син Михайло.3 липня Регіна Тодоренко і Влад Топалов зіграли весілля в італійському місті Сорренто. На цю церемонію запросили різних знаменитостей і близьких друзів.

Пара не соромиться демонструвати свої почуття в соціальній мережі Instagram. Влад Топалов регулярно публікує фото і Відео зі спільного відпочинку або побуту в своїй соціальній мережі, на яку підписано близько 911 тисячі передплатників.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зокрема, 23 липня Топалов опублікував знімок з Нью-Йорка, де вони у них спільний відпочинок. На фото показано, як парочка їсть фастфуди і каву.

Разом їсти - це важливо! А разом їсти смачно і красиво - це кайф
, - повідомив він.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину