Анастасія Приходько у багатьох інтерв’ю не приховуючи розповідала, що частенько могла дозволити собі вживання алкогольних напоїв. Із її слів це допомогало їй подолати складні ситуації, які ставалися у її житті. Анастасія казала, що п’є, не через те, що полюбляє напої, а для того, щоб розвантажити голову. До того ж пила не по-троху, не пляшку пива ввечері. А чималими дозами – могла випити більше пляшки вина чи й того більше. Алкотерапію Анастасія називала ліками, від яких отримувала розвантаження. Саме через алкоголізм зупинилася і її кар’єра.

Не зважаючи ні на що Анастасія - активна користувачка соціальних мереж. За її життям слідкують понад 80 тисяч підписників. Натомість вона щодня підкидає їм свіжішу й свіжішу інформацію.

Днями вона оприлюднила неоднозначне сторіс, на якому показала великий прозорий келих. що у келихові - не відомо. Проте, судячи із підпису можна уявити, що там знову алкоголь.

"Погуляємо? " - написала Анастасія Приходько під фото.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До речі, підписники підтримали свою улюбленицю. У голосуванні, яке вона розмістила під фото, більшість натиснула кнопку "так".

Анастасія Приходько, скріншот: Instagram Stories
Анастасія Приходько, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анастасія Приходько після сварки з Наталією Могилевською на "Співають всі" взялася виховувати лисого: "Тобі не личить"

Також Знай.uа писав Настя Приходько об'їлася морозивом у автівці потай від дітей: "Матуся року"

Як ранше повідомляв Знай.uа Настя Приходько похвалилася новою зачіскою після сварки з Наталею Могилевською: "Коли ти перша дівка на селі"