На сторінці в Instagram колишньої дружини відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, тренерки "Зважених та щасливих" Марини Боржемської, з'явився новий пост.

Цього разу вона привітала з Днем народження свою доньку Олівію.

"Моя душа, моє щастя, моя лунолика красуня, в цей день Всесвіт подарував мені тебе", - написала вона, публікуючи фото з донькою.

"Найбільший дар, який може одного разу отримати батько, - народження дітей. Я ще в 16 років знала, що у мене буде дочка. Я не знала, коли ти з'явишся, але вірила в те, що ти у мене будеш. Олівія. Коли дізналася, що вагітна тобою, мені здавалося, я найщасливіша людина у Всесвіті. Ми один одного з тобою дуже довго шукали, але ти мене нарешті знайшла і вибрала. Коли носила Тебе під серцем, це був неймовірний час. Ти була дуже дбайливою і акуратною по відношенню до мене. Спасибі тобі за це", - додала щаслива мати.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вона додала, що дочка кожен день наповнює її життя сенсом, незважаючи на свій вибуховий характер. Разом з тим, Малятко дарує матері море ніжності і любові – вона неймовірно чуйна, ласкава і добра дівчинка.

"Спасибі, що одного разу ти вибрала мене своєю мамою. Цей вибір зробив мене найщасливішою людиною на планеті. Я буду робити все можливе, щоб наповнити твоє життя радістю. Буду дарувати підтримку, турботу і тепло. І все те, що тобі буде необхідно. Відкрию для тебе світ і покажу його таким, яким ти його ще не бачила», - пообіцяла Боржемська.

Фото зі сторінки Марини Боржемської
Фото зі сторінки Марини Боржемської

У коментарях фанати теж приєдналися до привітань.

"З іменинницею!!! Маріша нехай її життя буде наповнене любов'ю, радістю і щастям!!! Міцного здоров'я!!! Люблю, обіймаю", "З іменинницею! Нехай кожен день вона радує вас, буде щаслива і здорова", "З днем народження нашу непосиду! Всього Вам, дівчатка, найсвітлішого і доброго", - захоплено пишуть коментатори.

Нагадавши, Марина Боржемська пояснила, що не варто брати в рот: робимо це щодня. Марина Боржемська розповіла про Суперфуди

Як повідомляв портал " Знай.ua", Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів: "вже зачекалася". Марина Боржемська здалася в купальнику

Також " Знай.ua " писав, Марина Боржемська назвала продукти, які знищують наш мозок: їх їсть майже кожен. Тренер Марина Боржемська назвала небезпечні продукти