У Запорізькій області в місті Бердянськ під час руху загорілася маршрутка.

Про це передає місцеве видання "ZаБор".

Так, пожежа сталася 25 липня. Відео з місця події з'явилося в соцмережі. Стало відомо, що маршрутка запалала при підйомі на гору.

фото: "ZаБор"
фото: "ZаБор"

Транспорт гасили рятувальники. Передня частина маршрутки згоріла повністю.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

фото: "ZаБор"
фото: "ZаБор"

фото: "ZаБор"
фото: "ZаБор"

На щастя, ніхто не постраждав.

У пресслужбі ДСНС у Запорізькій області прокоментували НП.

За попередніми даними, під час руху загорівся моторний відсік Газелі на загальній площі 7 кв. м.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

"Об 11:27 пожежники локалізували загоряння, а об 11: 29 – повністю ліквідували. В результаті події ніхто не постраждав. За фактом відповідними органами ведеться розслідування", - повідомили у відомстві.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Нагадаємо, раніше У Києві маршрутка Кличка "згоріла на роботі", пасажири ахнули: "Заіскрила на ходу". У Києві на ходу загорілася маршрутка.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові на ходу задимилася маршрутка, водій - нуль реакції: "випусти нас, Ірод!" У Харкові під час руху одна з маршруток наповнилася димом.

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі трамвай і маршрутка спалахнули на ходу, пасажири пережили страшне, - кадри пожежі на колесах.У Дніпрі, на вулиці ударників, повністю згорів трамвай.