Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. Зовсім недавно Українка ходила на дівич-вечір з нагоди демонстрації результату збільшення грудей хірургічним шляхом Надін, будучи там втрьох, включаючи ще Ванессу.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

А зараз показала результат довгоочікуваної інтриги-дівчина одягла весільну сукню і виходить заміж за Богдана Юсипчука! Ведучий програми ЖВЛ на телеканалі "1+1" теж нещодавно інтригував українців можливими змінами в житті, і натякнув на весілля.
Юля "Зайка" опублікувала два ніжних знімка з чоловіком, демонструючи кільця на безіменному пальці.
"Ранок нареченої. Найкрасивіша наречена!🔥", - писала "Зайка" до двохвилинного відео, на якому була відображена фотосесія в шикарному образі.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

"Ви реально чоловік і дружина????", "Знову зйомки?", "Багато питань, але мало відповідей🗿", "Ну дуже красива пара! Тільки це ж просто зйомка, так?🔥🔥🔥", "Та ну, серйозно?😧", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, Юля "Зайка" показала свого чоловіка, схожого на "Холостяка" Заливако: повністю голий і худий

Як повідомляв "Знай.ua", Юля Зайка пішла по стопах Анни Богдан і знайшла курорти дешевше, ніж в Україні: лайфхаки для відпустки від учасниці " Холостяка"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" розповіла про постраждалих на дівич-вечорі і показала кільце на безіменному пальці