Відома українська співачка Jerry Heil активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де демонструє події з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість заінтригувала шанувальників несподіваним кадром - зірка зробила селфі в обіймах чоловіка.

Так, артистка ніжно трималася за руки іншої людини, а ось ім'я і зовнішність обранця вирішила залишити в секреті - відомо лише, що у передбачуваного бойфренда Яни Шемаєвої є невеликі татуювання.

До слова, ще рік тому у відвертому інтерв'ю Маші Єфросиніній виконавиця зізналася, що у неї за 24 роки не було інтимної близькості з чоловіком і серйозних стосунків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Це самий крупний gів цього тижня! Останній коментатор під цим постом отримає від мене підписку і три з половиною лайки!

Три з половиною? Це як? А от побачиш!

Цікаво, скільки коментів вдасться зібрати😄 до речі, коментар може бути будь-яким.

Вважайте, що це завдання по літ-рі на літо: твір на вільну тему під постом Джеррі Хейл.

Можна, як Хемінгуей: з 5 слів😄"

Фолловери не пройшли повз: "Які сильні руки😏", " Яна знайшла собі обранця? Цікаво. Хто ж цей загадковий незнайомець.", "Хто ж цей чарівний незнайомець, що обіймає Яну?😏 😍 ", "Так тематично написано «мрія» на руках, які тебе обіймають".