Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з шанувальниками несподіваними новинами - виявляється, Джамала стала першою учасницею нового сезону шоу "Танці з зірками".

Так, артистка дала коротеньке інтерв'ю напередодні проекту, зізнавшись, що таке рішення далося їй досить непросто. Крім цього, зірка зазначила, що ніколи не танцювала професійно і не брала участь в подібних конкурсах, а тому їй самій дуже цікаво, як будуть розвиватися успіхи на паркеті.

Варто відзначити, що крім Джамали, відомі імена ще чотирьох учасників шоу - ними стали вокаліст групи "ТНМК" Олег Михайлюта, солістка групи "KAZKA" Олександра Зарицька, актор Олексій Суровцев і акторка "Жіночого кварталу" Анастасія Оруджова. Першим відомим суддею "Танців" став Макс Чмерковський.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Зовсім скоро на нас чекає справжнє танцювальне свято країни, адже творці шоу «Танці з зірками» готують неймовірний сезон!🔥

Співачка Джамала @jamalajaaa , що нещодавно прийняла #танціззіркамиchallenge та стала учасницею нового сезону, розповіла про те, як прийняла рішення брати участь у проєкті та чим цей сезон для неї унікальний😉"