Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Зірка виставила серію пікантних кадрів з фітнес-клубу, рекламуючи власну колекцію одягу для спорту.

Так, красуня приміряла різні облягаючі лосини і міні-топи з нової колекції - від білого з ніжно-рожевими вставками і смарагдового до чорно-білого і блакитного. Дівчина приймала різні пози, тренуючись з гантелями в руках і змінюючи ракурси.

Знаменитість блиснула пишними сідницями і тонкою талією, а довге каштанове волосся заплела в дві грайливі кіски.

Популярні новини зараз
Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.