Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Нещодавно знаменитість зізналася, що вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу спільну дитину - пара також виховує 4-річного сина Івана. Ведуча більше не приховує вагітний животик від чужих очей, виставляючи зворушливі фото.

Так, артистка вирушила на відпочинок в сонячну Туреччину з чоловіком Юрієм Горбуновим, ніжачись на пляжі і насолоджуючись морем з блакитною водою. Зірка приміряла монокіні з принтом, капелюшок і чорні сонцезахисні окуляри, а довге світле волосся зібрала назад в пучок.

Катя жартівливо зазначила, що зимова вагітність набагато простіше за літню, і не тільки через відсутність спеки, а й тому що навколо немає людей з таліями і стрункими фігурами в купальниках.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Вагітність взимку легша не тільки тим, що немає спеки, а ще й тим, що навколо немає роздягнутих людей з таліями 😂"

Романтичний знімок з дружиною виставив і Юрій Горбунов. На спільному селфі пара ніжно притискалася один до одного у воді, а шоумен поцілував кохану в щоку.

"Впіймав русалку!

Поцілував!

Солена�😇😇�"