Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантний знімок в бікіні, відправившись з 16-річною донькою Машею на відпочинок, навідавшись в гості до подруги, власниці кулінарної школи на півдні Франції Вероніці Білоцерківській.

Так, артистка позувала на терасі з видом на море, примірявши жовтий купальник з принтом і капелюх бежевого кольору, а також сонцезахисні окуляри.

Зірка демонструвала струнку фігуру, над якою наполегливо працює, а також процитувала слова Маші, присвячені хейтерам. Найуважніші шанувальники звернули увагу на груди виконавиці.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"В 15 рано, в 50 пізно...

А коли не рано і не пізно? Коли можна бути самим собою?"

Спасибі, Маша, @mashapolyakova, що не боїшся. Пробувати, помилятися, сперечатися, доводити, бунтувати. Задавати питання, які можуть зустріти неприйняття..."

instagram.com/polyakovamusic/

Фолловери не пройшли повз: "Ой який стрьомний силікон 🥴 поганий ракурс для фото !", "Фігура реально шикарна!!!!!! Але груди робив рукожопий хірург (((", " Опанькії,! А що з грудьми то справді? Тут навіть не в ракурсі справа... 🤔 🤔 🤔 ", "Я думала у вас свої груди такі 😳😳😳🤦🏼♀️🤦🏼♀️ розчарування всього мого життя", "який прекрасний силікон".

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора